VISIT ALSO:
LA ROCCA

ristorante

PINTXOS

tapasbar

ITALIAN WINE TRADING

vinshop

WINEMAKERS DINNERS

eventshop

Du er i fokus

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi er en stor organisation med en velsmurt logistik i ryggen – men vores service er lige i øjenhøjde, med mange smil, sydlandske vibes og den varmeste atmosfære.

dage om året holder vi åbent

Siddepladser udenfor

Siddepladser indenfor

M2 restaurant, inkl. lounge & bar

Vi er en helt ny restaurant men har været i branchen i 25 år

Hvad står vi for?

Håndplukkede friske råvarer

Selvfølgelig!

Service er alt

I alle situationer

Tilfredse kunder

Vores levebrød

Kreative kokke

Giver nydelse også for øjet!

Autentisk italiensk Cuisine

Elsket af en hel verden

Også til en enkel kop kaffe

Velkommen!

Kontakt os

Tramonto Rooftop Italian Cuisine & bar
Bryggernes Plads 7
1799 København V

Cvr. 39 94 84 78

Tlf. 3314 6655
info@tramonto.dk

 

Bank: Nykredit Bank
Reg.nr.: 5470
Konto: 1972131
IBAN: DK2154700001972131
BIC: NYKBDKKK

Ja tak, send mig en hilsen en gang i mellem

Ønsker du modtage et par beskeder per måned direkte i din mailboks omkring events og tilbud fra Tramonto?

Vi beskytter selvfølgelig dine oplysninger, læs mere her>

Hvad skriver pressen?

We Kbh:

“Alle indendørs pladser er vinduespladser i den store rooftop-restaurant”

Om os

 

Hovedstadens nye italienske restaurant med 360° udsigt over København og det gamle Carlsberg

Mandag den 14. januar åbner den nye italienske rooftop restaurant – Tramonto – på toppen af det nye Hotel Ottilia i Carlsberg Byen. Tramonto, solnedgang på italiensk, byder på en unik ramme med den mest fantastiske 360 graders udsigt over København og Carlsbergs mange historiske bygninger. Restauranten som også rummer lounge og bar, kan både inde og ude byde gæsterne på solnedgang, overdådig udsigt, cocktails i baren og autentiske italienske retter kreeret fra bunden af de bedste råvarer. Det åbne køkken bliver styret af Giacomo Russo som med sydlandsk entusiasme tilsætter de klassiske italienske retter et nordisk tvist.

Tramonto slår dørene op 14. januar 2019 i forbindelse med åbningen af det nye Brøchner hotel Hotel Ottilia i de historiske og ikoniske bygninger i Carlsberg Byen. Tramonto drives af restauratør-parret Jonna og Jerry Kadriev. De har med stor succes de sidste 18 år blandt andet drevet den italienske restaurant La Rocca i Vendersgade i København, kendt for deres autentiske italienske køkken og hjertelige sydlandske stemning.

Tramonto ligger på toppen af to fredede, historiske bygninger i Carlsberg Byen. Lagerkælder-bygningen og Maltmagasinet. Lagerkælder-bygningen har været brugt til lagring af øl frem til 1995, mens Maltmagasinet var en central bygning i Carl Jacobsens Ny Carlsberg Bryggeri. Bygningen blev indviet i 1881 – 28 år efter, at brygger J.P. Jacobsen flyttede til området i den prægtige villa “Bryggerens Akademi”,.

“Vi glæder os til at blive en del af historien om dansk øl og brygger Jacobsen her i Carlsberg Byen. Vi ved, at han satte stor pris på en god middag i festligt lag blandt andet via hans traditionsrige fredagsmiddage. Vi håber, at atmosfæren bliver i hans ånd. Fra restauranten får gæsterne en enestående udsigt til Carlsbergs historiske bygninger og til resten af København med de mange smukke tårne. I den scene vil vores gæster kunne nyde god italiensk mad, gode vine, cocktails og selvfølgelig også et udvalg af Carlsbergs sortiment af kvalitets-øl,”, fortæller restauratør Jerry Kadriev og fortsætter:

“Vores drøm er, at Tramonto bliver et sted, hvor der er plads til alle høj, som lav. Her skal man møde den familiære varme og gæstfrihed, italienerne er så kendte for – og få lækker, autentisk mad til fair priser. Vi vil også gerne bidrage til et godt lokalmiljø, og vil derfor byde naboer velkommen på forskellig vis. Samtidig tilbyder vi lækker take away, så beboerne i området kan droppe forbi på vejen hjem. Vi ved, at københavnerne skal vænne sig til den nye bydels mange tilbud, men vi er sikre på, det sker hurtigt. Vi og Hotel Ottilia kommer til at tiltrække mange gæster med de mange muligheder, vi har,” slutter Jerry Kadriev.

Tramonto bliver en oplagt location til store og små events for virksomheder i kombination med Hotel Ottilia. Hotellet byder på moderne konference-facilliteter med plads til 200 gæster. Tramonto har plads til 300 gæster inde og ude og spektakulære omgivelser i en historisk ramme.

 

Fra Rom til København

Personalet i den nye restaurant er hovedsagelig italiensk, fordi det borger for den kvalitet, Jerry og hans hustru Jonna ønsker i den nye restaurant. I køkkenet bliver det italieneren Giacomo Russo fra Rom, som nu er klar til at stå i spidsen for køkkenet i Tramonto.

“Jeg kommer til at lave et udfordrende menukort med fokus på klassiske italienske retter med et nordisk tvist. Jeg er selv endt i København, fordi hele den nordiske bølge inspirerer mig, og fordi jeg kan se fantastiske muligheder i at kombinere klassisk italiensk med den nordiske stil og elegance”, siger Giacomo Russo, hvis køkken laver mad fra bunden. Brød, pasta og mozzarella er naturligvis hjemmelavet, mens der på tagterrassen vil blive eksperimenteret med at dyrke krydderurter og egen humle for at lave mel til pizza og pasta

“Alt vil blive tilberedt i det åbne køkken foran gæsterne – fordi det er med til at skabe de rammer, gæsterne vil elske at være en del af. Jeg glæder mig meget til sammen med mit team, at give gæsterne på Tramonto mere end en flot solnedgang,” siger Giacomo Russo.

På vinsiden satser Tramonto på restauratør-parrets egen import af italienske kvalitetsvine, der naturligvis også kan købes med hjem til fair priser. Ambitionen er, at både menuen og udvalget af vine i kvalitet vil spille så stærkt sammen, at Tramonto bliver kendt for både den spektakulære beliggenhed og en meget høj kvalitet i mad og vin.

Tramontos daglige manager er Sergio Costa, der igennem de sidste 30 år har været manager på førende restauranter i Danmark. Han vil skabe den helt rigtige atmosfære for gæsterne, uanset om man skal spise, blot nyde en cocktail eller er en del af en event på toppen af hotellet.

“Tramonto har qua sin beliggenhed et kæmpe potentiale, fordi der ikke i dag findes et lignende sted i København. Her vil københavnerne kunne opleve en hel ny side af deres by. Udsigten er en del af oplevelsen, men vi vil også med vores mad, vores egen vinimport og et engageret personale gøre alt for at tilføre stedet den sydlandske atmosfære,” siger Sergio Costa.

 

 

 

GROUPS / CATERING AND PAYMENT POLICY

Groups from 40 to 100 pax

  • Cancellation must be notified 14 days before and confirmed by email
  • A deposit has to be paid on 20% of the total amount 14 days before arrival to finalize the booking
  • In case of a No Show, there will be a charge of 75% of the price of the pre-ordered food
  • All changes in the number of guests, food and price can be made until 14 days before arrival (max 10% of the number of guests)
  • All changes must be notified and confirmed by email
  • Upon request for submission of invoice, administration fee of kr. 300 will be charged
  • There will be an additional fee when paying with foreign credit cards.