VISIT ALSO:
ACCANTO

NEW ristorante

LA ROCCA

ristorante

PINTXOS

tapasbar

ITALIAN WINE TRADING

vinshop

NYD EN VERDEN AF VIN

 

Winemakers Dinner er elsket af mange. Vores vinsmagninger er hyggelige og inspirerende. At alle bliver klogere – uanset niveau – gør bægeret endnu mere fuldt. Vi elsker vin, og at finde den ultimative dialog mellem de dyrebare dråber og den perfekte ret, er vores store passion. Vi henter selv vinen hjem og er i tæt kontakt med vinproducenterne, som i dag er venner af huset.

 

Previous proud events:

TRAMONTO PRESENTED
2 STAR MICHELIN CHEF VALERIA PICCINI
IN JANUARY 2022

It was a truly unique four-hands dinner collaboration with our head chef Davide Annaro, and the perfect wine menu from Elisabeth Geppetti, Fattoria le Pupille.

Caino Montemerano Ristorante
14 forskellige smagsoplevelser. Den populære kok Valeria Piccini fra 2-stjernet Michelin restaurant Caino gæster Tramonto 5. februar 2022. Hun er også en kendt personlighed fra den italienske Masterchef. Restaurant Caino, Modtog sin første Michelin-stjerne i Michelin-guiden Italien i 1991 efterfulgt af den anden stjerne otte år senere – en udmærkelse, som restauranten stadig har den dag i dag. Valeria legendariske retter har gjort Caino berømt og etableret sit ry som et af de store fyrtårne ​​i det italienske køkken.

The wine of the evening Fattoria Le Pupille
Elisabeth Geppettis passion for druen og jorden drev hende til at producere så stor vin, at hun i 2006 blev den første kvinde til at vinde prisen ”Årets vinmager’ af det prestigefyldte tyske magasin Der Feinschmecker & Wein Gourmet. Gennem årene har hendes vine konsekvent arkiveret stor kritikerros rundt om i verden.

Tramonto’s head chef 
Davide Annaro
Vil sammen med Valeria Piccini præsentere den fantastiske italienske menu netop til denne særlige aften.